Kersttruien bedrukken met eigen logo

Foute kersttruien laten maken
Kersttruien PLUS met logo

Voor de PLUS maakten we deze gave kersttruien voorzien van eigen logo. In overleg met de klant kwamen tot dit mooie ontwerp. Kerstruien maken we al vanaf 100 stuks en zijn van premium kwaliteit. 


Foute kersttruien laten bedrukken
Kersttruien laten maken HOLBOX

Voor HOLBOX maakten we in 2022 deze super mooie kersttruien voor het personeel Deze truien waren speciaal bestemd voor het bedrijfskerstfeest. Op deze manier creëerde Holbox saamhorigheid binnen het bedrijf.


Kersttruien op maat laten maken
Kersttruien met logo DG Office.net

Voor DG Office maakten we deze super mooie kersttruien. Kersttruien volledig in eigen huisstijl en huiskleuren. Wil je ook eigen truien met logo? Het kan al vanaf 100 stuks. 

Kersttruien zelf ontwerpen en laten maken
Foute Kersttruien laten maken met logo

CyberArk benaderde ons om voor het personeel een herkenbare "foute" kersttruien te ontwerpen. Uiteindelijk is gekozen voor de "foute" kerstrui.

Custom made kersttruien laten maken
Foute Kersttruien SPAR met logo

Voor al het personeel van supermarktketen SPAR maakten we deze hele gave kersttrui. Om een nog beter saamhorigheidsgevoel te creëren voor het eindejaarsfeest liet SPAR deze top trui door ons ontwerpen en produceren.

Gebreide kersttruien op maat personaliseren
Radion Amsterdam Foute Kersttruien op maat

Voor Radion Amsterdam maakten we in 2023 deze rode opvallende kersttrui met logo's en kerstsymbolen. Het logo is verdeeld over de trui met uiteraard de sneeuwvlokjes en de tekst LET IT SNOW als kerstgevoel toegevoegd.

Op maat gemaakte kersttruien met logo
Kersttruien in eigen kleuren met logo

Voor Frituur 't Wit Madammeke Belgie maakten we deze toffe kersttruien. Deze kersttruien werden door het personeel tijden de feestdagen gedragen en werden ook te koop aangeboden als collectors item voor de klanten.

Custom made kersttruien
CoolBlue kersttruien met logo

Voor CoolBlue werd deze kersttrui ontworpen en geproduceerd. Wil je met je bedrijf, vereniging of club ook saamhorigheid creëren, dan is een foute kersttruien een uitgelezen kans om dit te realiseren. Ontwerp je eigen kersttruien vanaf 100 stuks!