Kersttruien laten maken en ontwerpen

Kersttruien laten ontwerpen
Kersttruien ontwerp laten maken

Wanneer we een aanvraag binnen krijgen voor truien dan maken wij altijd een eerste digitale schets. Uiteraard vragen we de klant eerst naar de wensen en de kleuren die men graag verwerkt ziet. Aan de hand van die informatie werken wij een ontwerp uit!

Kersttruien laten personaliseren
Kersttruien laten maken en ontwerpen WNL

Van WNL kregen wij een aanvraag om een kersttrui te ontwerpen met als hoofdkleur de welbekende oranje kleur. Om toch ook de kerstsfeer te benadrukken zijn er ook kerstsymbolen verwerkt. Wil je ook een eigen foute kersttrui? Het kan al vanaf 100 stuks!

Kersttruien ontwerpen en personaliseren

Bent je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om uw bedrijf, vereniging of club te promoten tijdens de feestdagen? Dan zijn onze gepersonaliseerde kersttruien de perfecte oplossing!

 

Wij bieden custom kersttruien aan die speciaal ontworpen kunnen worden met jouw logo, naam of een ander ontwerp naar keuze. Onze truien zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor elk teamlid wel een geschikte trui te vinden is.

 

Het dragen van deze kersttruien zorgt niet alleen voor een feestelijke sfeer op de werkvloer, maar het is ook een leuke manier om teamspirit te versterken en om uw bedrijfsnaam of logo te promoten tijdens de feestdagen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om jouw gepersonaliseerde kersttruien te bestellen voor jouw bedrijf, vereniging of club. Maak deze feestdagen extra speciaal met jouw unieke kersttruien!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.